Nova-Trondheim

Siste nytt fra – nova-trondheim.no

Strøm

Strøm

Det er veldig mye prat om strøm om dagen. Ser vi på hvor mye strøm hver enkel husholdning bruker er det ikke noe rart at vi trenger strøm. Strøm er noe som vi bruker hver eneste dag. Det er også mye snakk om ren strøm. Praten om ren strøm kommer fordi det er så mye strøm der ute som ikke kommer fra rene kilder. I Norge er ikke dette noe problem, men i andre land som USA og Tyskland er det mye som kommer fra andre kilder som forurenser. Kull er den verste. Da er det så mye annet som kommer med en kun strøm, da spesielt my CO2. Om du trenger strøm så er det derfor viktig at du sjekker at det ikke kommer fra kull, og om det kommer fra kull må du skrifte til noe annet. Måten du sjekker på er å spørre om strømmen kommer fra Norge eller fra utlandet.

Risiko og strømbytte

Har du tenkt på å bytte leverandør av strømmen din og er redd for om dette er smart å gjøre? Da lønner det seg å bytte i dag. Og let litt for å finne en god og billig strømleverandør. Bruk det du har foran deg til å ta de rette valgene. Ikke ta for deg mer enn du må. Kanskje du bør bruke mer tid på andre ting enn det du bruker tiden på i dag. Hvem vet? Det vi vet er at det kan kjennes usikkert å skifte strømleverandør. Det koster ikke noe å bytte strøm og det vil garantert ikke påvirker tilgangen til strøm for deg som bytter.

Når det er bytte av din strømleverandør er det faktisk ikke slik at det kommer noen nye med en ny ledning som går til huset ditt. Selve byttet skjer kun ved hjelp av noen datamaskiner. Strøm får du uansett, men det er heller hvem som sender deg regning og så er det opp til denne leverandøren at de får kjøpt bra strøm for så å selge til deg. Skiftet av strøm medfører ikke strømavbrudd. Det er heller ikke noe fare for at du får noen som helst problemer. Her kan det være mye som skjer og det kan være mye som gir deg akkurat det som du bør gjøre. Når det kommer til skifte så er det bare å følge den informasjonen du får. Du vil aldri bli fakturert to ganger mens dette foregår.

Strømbrudd ved strømskifte

Det er aldri noe brudd på strømforsyningen ved bytte. Dette fordi det er ikke noe som fysisk endrer seg. Strømmen kommer gjennom de samme ledningene og du beholder den vanlige strømmåleren. Strømmåleren eies og vedlikeholdes av nettleverandøren din slik at det eneste du trenger å gjøre er å betale regningen din. Det beste av alt er at den nye leverandøren tar praten med den gamle leverandøren. På denne måten er det ikke noe problem og alle får det de trenger uten at du er midt i det.